Si, si, si ! Nos vamos a podrir


Com tothom sap ara estem en un d'aquells moments tensos en que la gent ja s'espera el que passarà però no s'ho acaba de creure i per això encara no han exclatat les queixes col.lectives. Mirant enrere no podem negar que no haguem patit i que arribar fins aquí ha costat però collons, ho teniem a tocar, per favor, el Madrid ha estat molt pitjor. Com poden tenir tanta sort? Se suposava que aquell equip estava acabat.
Nosaltres si que estem acabats. Es broma. Jo crec que perdre-la ara és millor que no pas guanyar-la. Si, si, totalment convençut, no ens la mereixem. Qui vol una lliga? Total anem sobrats, tenim DOS champions, què més vols. I sense remordiments eh, la temporada que vé la mateixa plantilla, amb Ezquerro inclòs per suposat. Fem el paperet de simular fitxar a henry i així fins l'any que vé a veure si hi ha sort i guanyem.
No se si s'haurà notat, però pretenia ser sarcàstic. Ara en serio, aquesta actitud és la que té la directiva del Barça, o al menys la que sembla que té. I la veritat així amb una mica de sort potser entrem a champions.
Està clar que aquí s'ha de fer un canvi radical i si la directiva no mou un dit, doncs fora. No sé quan són les eleccions però el soci ja sabrà què fer.

Atentament,
poma podrida solidaritzada amb unicef FCB

1 comentario:

Itf dijo...

Ui, les eleccions fins dintre de quatre anys, res de res... Jo crec que estem en aquell pas que hi ha gent que diu que perdrem segur però per dins pensa "al final tindrem sort i guanyarem". Jo m'estic autoconvencent que és impossible perquè sinó el disgust després serà més gran.